4 Hour Workweek

4 hour workweek - slim ondernemen

Creëer je eigen ‘4 hour workweek’

Je hebt te weinig tijd voor de zaken die echt belangrijk zijn. 4 hour workweek? Jij kent het niet. Veel van je tijd wordt ingenomen door het wegwerken van je mailbox, de administratie van jouw bedrijf, het bijhouden van de website en social media, het plannen van afspraken en andere tijdrovende zaken. Tijd die je veel efficiënter zou kunnen besteden wat jezelf en jouw bedrijf ten goede zou komen. Een virtuele assistent van Virtuele Assistent Zonder Zorgen is dan de oplossing. Gun jezelf die ‘4 hour workweek’.

 

Een virtuele assistent van VAZZ

Meer tijd voor jezelf, minder overwerken en meer tijd voor de taken die er echt toe doen. De ‘4 hour workweek’ is geen onbereikbaar ideaal. Een virtueel assistent is een assistent op afstand die je zorgen wegneemt. Je kan een virtuele assistent al inhuren voor een paar uur per week. VAZZ biedt ook de mogelijkheid om eenmalig een virtuele assistent in te huren. Onze hoogopgeleide assistenten kosten maar €25 per uur en zijn volledige Nederlandstalig.

 

Wat doet een persoonlijke assistent?

De inzetbaarheid van een persoonlijke assistent is erg divers. Onze efficiënte en hoogopgeleide assistenten hebben veel ervaring in management ondersteuning en zij kunnen tal van werkzaamheden op zich nemen. Jij hebt de vragen en wij hebben de skills. Hierdoor kan je verschillende taken overlaten aan jouw virtuele assistent en zelf genieten van de ‘4 uur durende werkweek’. Je hoeft niemand in dienst te nemen, geen kantoorruimte en materiaal te regelen en hebt dus niet de risico’s en zorgen die het werkgeverschap met zich meebrengt.

 

Waarom een virtueel assistent van VAZZ?

Virtuele Assistent Zonder Zorgen biedt verschillende voordelige abonnementen die elke maand opzegbaar of te veranderen zijn. Als niet alle uren van jouw virtuele assistent zijn opgemaakt worden ze de volgende maand meegenomen. Onze bekwame virtuele assistenten staan voor je klaar om je verzoek op te pakken. Onze medewerkers zijn iedere werkdag beschikbaar. Zo wordt ‘4 hour workweek’ een reële mogelijkheid.

Meer weten? Neem contact met ons op of download de Whitepaper!