Even voorstellen: Xaviera virtuele assistent van VAZZ

Xaviera, virtuele assistent van VAZZ stelt zich voor!

Even voorstellen: Xaviera virtuele assistent van VAZZ

Het idee elke dag het leven van een ondernemer te vergemakkelijken motiveert mij om mijn werk goed op te pakken. Elke dag nieuwe uitdagingen, nieuwe leermomenten en de mogelijkheid mijn skills te verbreden, maakt het werk als Virtuele Assistent voor mij zeer interessant.

Als voormalig teamleider Klantenservice, Content en Gegevensverwerking kan ik mij helemaal uitleven in de verschillende taken. Geen dag is hetzelfde!

Bij VAZZ zorgen wij voor een goede registratie en documentatie van alle taken, de statussen van de taken en werkinstructies. Dit maakt het werk overzichtelijk voor alle collega’s en kunnen taken/opdrachten ook gemakkelijk worden opgepakt. In team VAZZ zorgen wij altijd voor een goede verstandhouding en samenwerking.

Kortom werken als VA in team VAZZ ervaar ik als prettig en zeer leerzaam!