Freelance Secretaresse

Het gemak van een freelance secretaresse
Zit je af en toe verlegen om ondersteuning, maar geen zin in een extra medewerker op de payroll? Of heb je tijdelijk extra handjes nodig omdat je secretaresse uit de running is? Dan biedt VAZZ dé oplossing door middel van een freelance secretaresse. Hoogopgeleid, flexibel , maar bovenal helpt deze je op professionele wijze uit de brand.

Flexibiliteit is het nieuwe goud
Flexibiliteit is het geheim van een moderne bedrijfsvoering. Geen overbodige overhead en medewerkers die aandacht vragen in plaats van resultaat opleveren. Wil je helemaal up-to-date en flexibel opereren, huur dan een freelance secretaresse van VAZZ. Daarmee heb je alle voordelen van een eigen secretaresse en 12/7 dienstverlening tegen een tarief waarvoor jezelf niemand in dienst kunt nemen.

Van social media tot het afhandelen van email
Een attente en accurate secretaresse is goud waard en laat als een onzichtbare kracht je onderneming beter draaien. Neem daarom ook een freelance secretaresse en laat de zaken die jezelf liever niet doet moeiteloos overnemen door je steun en toeverlaat. Social media, LinkedIn, afsprakenbeheer, mailverkeer en Twitter; jij vraagt en de freelance secretaresse regelt het.

De zekerheid van een abonnement of flexibiliteit van extra uren
Jij bepaalt op welke manier je zaken doet met ons. Dat kan via een abonnement waarmee je bijvoorbeeld wekelijks tien uur afneemt of, wanneer je even wat extra ondersteuning nodig hebt, op een flexibele uurbasis voor een tarief van € 25,00 per uur. Neem vandaag nog contact op met VAZZ, of download onze Whitepaper en we bekijken samen de mogelijkheden voor een freelance secretaresse.