Management Assistant

Tijd besparen met een virtuele management assistant
Elke dag weer ben je veel tijd kwijt aan verplichtingen zoals het maken van afspraken, telefoneren, de boekhouding en het beantwoorden van vragen via social media. Een virtuele management assistant kan deze taken van je overnemen waardoor jij je energie en tijd kan steken in de ontwikkeling van je business.

Een management assistant op afstand biedt de ondersteuning die jij nodig hebt
Een flexibele en ervaren management assistant die voor je klaar staat wanneer jij dat nodig hebt. Virtuele Assistent Zonder Zorgen heeft hooggeschoolde management assistants in dienst met jarenlange ervaring in management ondersteuning. De inzetbaarheid van VAZZ medewerkers is erg divers. Het gaat er niet om wat je kan uitbesteden, maar wat je wil uitbesteden.

De voordelen van VAZZ
Een online managment assistant van VAZZ zet zich met enthousiasme in en is een verlengstuk van jouw bedrijf. Jij bepaalt met onze voordelige abonnementen zelf hoeveel jouw management assistant werkt en wanneer de taken gedaan moeten worden. Wij staan iedere werkdag voor je klaar om alles direct op te pakken! Ook als je geen abonnement wilt, kan je een online management assistant inhuren met een uurtarief van €25. Goede en gedegen hulp hoeft helemaal niet veel te kosten!

Een virtuele managment assistant is voor iedereen mogelijk
Onze abonnementen zijn voordelig en iedere maand te veranderen of op te zeggen. Als je een online management assistant voor meer dan 40 uur in de maand wilt, krijg je bovendien 10% korting. Niet opgemaakte uren gaan mee naar de volgende maand en bij VAZZ heb je geen onverwachte extra kosten.

Hoogopgeleide management assistants maken je werkweek makkelijker
Al onze virtuele managment assistants zijn hoogopgeleid en hebben dus een korte inwerkperiode. Je krijgt bij VAZZ altijd de beste kwaliteit werk geleverd. Jij kan met een gerust hart aan de slag gaan met waar jij goed in bent, wij doen de rest.

Nieuwsgierig? Lees gerust verder in onze Whitepaper.