Online Assistent ontzorgt iedere ondernemer!

 

 

 

Online Assistent ideaal voor drukke ondernemer

 

Een online assistent zorgt voor efficiëntie en minder stress
Door alle dagelijkse verplichtingen zoals de mailbox bijwerken, afspraken inplannen en alle administratie heb je niet meer de tijd voor het belangrijkere werk. Je wilt jouw business verder ontwikkelen, maar je hebt de tijd er gewoon niet voor. Een online assistent van Virtuele Assistent Zonder Zorgen helpt je om te focussen op de taken die er echt toe doen voor je zaak.

 

VAZZ neemt je lasten uit handen
Een virtuele assistent van VAZZ kan allerlei taken van je overnemen. Hij of zij is een assistent op afstand en je hebt dus niet de risico’s van het werkgeverschap. Jij bepaalt zelf wat voor werk jouw online assistent verricht en sluit je aan bij steeds meer ondernemers die het gemak van een VA hebben ontdenkt! Alle VAZZ medewerkers zijn hoogopgeleid, dus kan je zonder een lange inwerktijd en met een gerust hart jouw tijdrovende taken overlaten aan jouw persoonlijke online assistent.

 

De voordelen van een online assistent van VAZZ
VAZZ staat altijd voor je klaar en stemmen graag met je af op welke wijze taken het gemakkelijkst kunnen worden opgepakt. Alle verzoeken worden direct voor je opgepakt door jouw persoonlijk assistent. Onze hoogopgeleide online assistenten werken in teamverband, waardoor zij ook bij verlof of ziekte van je vaste assistent, het werk gewoon doorgaat. Onze abonnementen zij zeer voordelig, dus ook voor de kleinere of beginnende zaak een aantrekkelijke oplossing zodat jij je kan richten op waar je goed in bent. Jouw online medewerker doet de rest en heeft daarbij ruime ervaring met verschillende tools en applicaties.

 

Bespaar je tijd en geld
Onze online assistenten hebben de skills voor de taken die jij wilt laten doen. Dit kunnen persoonlijke taken zijn zoals het bijhouden van je agenda, maar ook het bijwerken van jouw blog, plaatsen en beantwoorden van social media, de boekhouding of het plannen van een meeting. Je bespaart met een online assistent zo al snel 40-50% van jouw tijd. Door de efficiëntie hou jij tijd over om in jouw zaak te steken.

 

Geen vervelende verrassingen bij een online assistent van VAZZ
Bij VAZZ weet je altijd waar je aan toe bent. Je wordt door jouw online assistent goed op de hoogte gehouden en bij ons heb je geen bijkomende kosten. Samen bepalen jullie wat de prettigste manier van samenwerken is en hoe er gecommuniceerd of overlegd wordt.

Interesse? Neem contact met ons op of download de Whitepaper.