Van ’t Hul: eerst Vazz abonnement en uitbreiden met Ass. Accountancy

Vazz Van 't Hul Accountancy

Van ’t Hul: eerst Vazz abonnement en uitbreiden met Ass. Accountancy

Gerd en Bob Van ’t Hul zijn partners van het succesvolle Accountancybureau Van ‘t Hul adviseurs, fiscalisten en accountants. Het bureau groeit hard en is op zoek gegaan naar een partij die hen kan ondersteunen met secretariële taken. Met de uiteindelijke wens om ook complexer werk zoals Assistent Accountancy naar Alembo, het moederbedrijf van VAZZ te outsourcen.

accounting2Kansen en mogelijkheden volledig benutten en positief veranderen, zowel voor de interne organisatie als voor klanten, dit is de missie van Van ‘t Hul Accountancy.  Een slagvaardige organisatie. Met outsourcing als onderdeel van de strategie voor meer groei, concurrentievoordeel en daardoor meer focus voor de kerncompetenties van het bedrijf. Van ‘t Hul nam begin 2018 contact op met de VAZZ, met de vraag om tijdrovende klussen uit te besteden.

Via Slack en videoconferencing worden de werkinstructies met het team van VAZZ besproken. Er wordt gestart met ondersteunende invoer werkzaamheden in een backoffice systeem van van ‘t Hul, daarna volgen wat complexere taken zoals emailbeantwoording en salarisadministratie. Doelstelling van Van ‘t Hul is om eind 2018 begin 2019 de meeste backoffice taken naar VAZZ te hebben uitbesteed, zoals 1e lijn  telefonie. Zodat de medewerkers in Nederland zich kunnen bezighouden met de kerncompetentie ‘client facing ‘(adviseurs, fiscalisten en accountants).

Assistent Accountancy

De ervaringen met salarisadministratie en de samenwerking met het team van VAZZ zijn zeer positief. Het vinden van geschikte assistent Accountants in Nederland is uitdagend en de kosten zijn relatief hoog. Van ‘t Hul ziet in het werven en verder trainen van Assistent Accountants in Suriname een groot potentieel. Samen met Alembo wordt het traject opgepakt en worden de juiste kandidaten geselecteerd die voldoen aan het profiel van Van ‘t Hul om Assistent Accountancy taken uit te voeren. Een bezoek aan Suriname en het verder trainen is hier onderdeel van. Een mooi en uitdagend traject waarin 2019 verder invulling aan wordt gegeven.

Meer weten wat wij voor u kan betekenen op het gebied van financiële administratie, zoals boekhouden, salarisadministratie of Assistent Accountancy, neem gerust contact met ons op via 072-7370000 of info@vazz.nl.