Virtual Assistant

Virtual assistant biedt wél de lusten, maar niet de lasten van een Persoonlijke Assistent.
Waarom een werkplek inrichten als het zonder kan? Waarom eenvoudige werkzaamheden zelf doen terwijl je ze veel beter kunt uitbesteden? Kies voor een Virtuele Assistent Zonder Zorgen (VAZZ) en geniet van optimale ondersteuning en maximale flexibiliteit.

Relatiebeheer en –management lopen gesmeerd
VAZZ biedt flexibele oplossingen voor de ondersteuning van je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om agendabeheer, receptiediensten, kleine administratieve taken of secretariële diensten. Voor het bijhouden van social media-accounts zoals Facebook, LinkedIn en Twitter zet je je virtual assistant in op de terreinen die je liever uitbesteedt of waarin jezelf simpelweg niet goed bent.

De zekerheid van een abonnement of flexibiliteit van extra uren
Jij bepaalt op welke manier je zaken doet met ons. Dat kan via een abonnement waarmee je bijvoorbeeld wekelijks tien uur afneemt of, wanneer je even wat extra ondersteuning nodig hebt van je virtual assistant, op een flexibele uurbasis voor een tarief van € 20,00 per uur.

Ondersteuning op niveau
Onze virtual assistants hebben een goede opleiding en een flinke dosis ervaring en zijn bijna altijd direct inzetbaar. Of, liever gezegd, elke virtual assistant is hoogopgeleid en ter zake kundig en heeft daardoor slechts een korte inwerkperiode nodig. Neem vandaag nog contact op met VAZZ en laat een nieuwe wereld voor je opengaan dankzij een virtual assistant.