Virtual Assistent

Een virtual assistent biedt optimale ondersteuning tegen lage kosten
Ben je op zoek naar een virtuele duizendpoot die bijna onzichtbaar jouw onderneming beter laat draaien? Wil je een partij die er plezier in heeft om je te ondersteunen en om gezamenlijk te zorgen voor een beter resultaat en minder administratieve lasten? Maak dan kennis met Virtuele Assistent Zonder Zorgen (VAZZ).

De vele voordelen van VAZZ
Een virtual assistent van VAZZ is betrokken en toegewijd. Met enthousiasme en een personal touch is de virtual assistent het visitekaartje van je bedrijf. Je kunt het gewenste werk zonder zorgen overlaten aan de virtual assistent. Vakanties, lange vluchten, een vergadering die uitloopt of een tussentijds telefoontje vormen niet langer een obstakel in je bedrijfsvoering. Met een virtual assistent wordt ondernemen ineens een stuk relaxter.

Een abonnement of gewoon op uurbasis
Onze voordelige abonnementen zijn flexibel en naar je persoonlijke wensen in te vullen. Maar omdat ook bij VAZZ flexibiliteit het toverwoord is, kan het ook anders. Zo kun je bijvoorbeeld zonder abonnement een online management assistant inhuren tegen een uurtarief van € 20,00. VAZZ levert daarmee het bewijs dat flexibiliteit en de beste assistentie helemaal niet duur hoeven te zijn.

Hoogopgeleide management assistant maakt je werk makkelijker
Onze virtuele assistenten met een goede opleiding en een flinke dosis ervaring zijn bijna altijd direct inzetbaar. Of, liever gezegd, al onze virtuele management assistants zijn hoogopgeleid en ter zake kundig en behoeven daardoor slechts een korte inwerkperiode. Neem vandaag nog contact op met VAZZ en ontdek een nieuwe manier van werken dankzij de virtual assistent.