Virtueel Assistent

Een virtueel assistent neemt je zorgen weg
Dagelijks ben je veel tijd kwijt aan de verplichte zaken zoals de administratie van je bedrijf, het wegwerken van mails en het bijhouden van jouw agenda. Tijd en energie die je veel liever zou steken in de ontwikkeling van je bedrijf. Virtuele Assistent Zonder Zorgen kan jouw lasten uit handen nemen zodat jij je kan richten op de dingen die jij belangrijk vindt. De Persoonlijke assistent van VAZZ is hoogopgeleid, flexibel en heeft een diverse inzetbaarheid.

De opmars van de virtuele assistent
Een virtueel assistent heeft veel voordelen over een vaste werknemer. Door een persoonlijke assistent in te schakelen heb je niet het werkgeversrisico, maar wel de ondersteuning. Ze biedt hulp op afstand waardoor je geen materiaal hoeft aan te schaffen en geen werkruimte kwijt raakt. Een virtueel assistent is dus veel goedkoper dan een fysiek aanwezige assistent.

Een virtueel assistent heeft een brede inzetbaarheid, ook buiten kantooruren
Een pesoonlijke assistent van VAZZ is iedere werkdag inzetbaar en tegen additioneel tarief ook buiten kantooruren en in het weekend. Een virtueel assistent kan snel inspringen als jij de hulp nodig hebt. Hij of zij is zeer breed inzetbaar en kan zowel persoonlijke taken afhandelen zoals het maken van afspraken, bedrijfstaken uitvoeren zoals het CRM bijwerken en klantcontact op onder andere social media bijhouden.

Waarom een assistent van VAZZ?
Al onze medewerkers zijn hoogopgeleid, ervaren en volledig Nederlandstalig. Wij bieden je kwaliteit voor de beste prijs. Een virtueel assistent van VAZZ staat voor je klaar wanneer het nodig is. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar of te wijzigen, en het is ook mogelijk om zonder abonnement gebruik te maken van een bekwame virtueel assistent.

Begin vandaag met efficiƫnter werken
Een virtueel assistent van VAZZ inhuren is heel eenvoudig en we staan gelijk voor je klaar. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden die VAZZ jou kan bieden kan je contact met ons opnemen of download onze Whitepaper.