Virtueel Management Assistent

Al jouw zaken op orde met een virtueel management assistent
Een virtueel management assistent kan je helpen om structuur, efficiëntie en tijd te creëren. Jouw persoonlijke assistent is een professional met de skills die jij nodig hebt. Management ondersteuning is vaak iets waarop bespaard wordt, maar een assistent kan je juist helpen om je business te floreren.

Wel de ondersteuning, maar niet de zorgen
Wij heten niet voor niets Virtuele Assistent Zonder Zorgen. Met een virtueel management assistent heb je niet de risico’s van het werkgeverschap, maar je krijgt wel de assistentie waar en wanneer jij dat nodig hebt. Onze medewerkers staan iedere werkdag voor je klaar en hebben een erg brede inzetbaarheid.

Bespaar tijd en kosten
Met een virtueel management assistent bespaar je al snel 40-50% van je tijd. Tijd die je kan steken in het ontwikkelen van je zaak. Al onze assistenten zijn hoogopgeleid en volledig Nederlandstalig.

Een voordelig abonnement of een eenmalige klus
Bij VAZZ zit je nergens aan vast. Je kan je abonnement laten aansluiten bij jouw behoefte en het is maandelijks opzegbaar en te veranderen. Wil je liever geen abonnement of slechts eenmalig gebruikmaken van een bekwame virtuele assistent? Geen probleem! VAZZ ondersteuning heeft u al voor een uurtarief van €25.

Wat doet een virtueel management assistent van VAZZ?
Onze virtuele assistenten hebben veel ervaring in management ondersteuning. Een virtueel management assistent van VAZZ is altijd hoogopgeleid dus ze hebben een geringe inwerktijd. Wij kunnen persoonlijke taken overnemen zoals het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van mails, maar ook je CRM bijwerken of nieuwe productbeschrijvingen schrijven en op je website zetten. Een management assistent van VAZZ heeft de skills die jij zoekt.

Meer informatie nodig, download gerust onze Whitepaper!