Virtueel Social Media Expert

Een virtueel social media expert van Virtuele Assistent Zonder Zorgen
Social media is een goede manier om in contact te komen met je klanten, maar het kost al snel erg veel tijd om alles goed bij te houden. Tijd die je eigenlijk veel liever steekt in de ontwikkeling van je zaak. Een virtueel social media expert van VAZZ is dan de uitkomst.

Wat is VAZZ?
Virtuele Assistent Zonder Zorgen biedt hoogopgeleide virtueel assistenten met jarenlange ervaring in management ondersteuning. Een virtueel social media expert kan taken van je overnemen waar jij liever niet mee bezig bent of niet zo goed in bent. Zo werk je veel efficiënter en hou je tijd over voor de zaken die er voor jou echt toe doen.

Wat doet een virtueel social media expert?
Een virtueel social media kan je social media kanalen bijhouden, berichten plaatsen, vragen beantwoorden, jouw blog bijwerken en teksten schrijven voor je website of artikelen. Een VAZZ virtueel social media expert kan ook een eenvoudige website voor je maken en overige content support leveren. Onze virtueel social media experts hebben de skills voor de taken die gedaan moeten worden.

Kiezen voor VAZZ is kiezen voor je bedrijf
Bij VAZZ werken we met gunstige abonnementen die je elke maand kan veranderen of opzeggen. Zo heb je al voor maar €180 per maand een virtueel social media expert die je 10 uur 12/7 kan inzetten. Onze virtueel social media experts staan altijd direct voor je klaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. Als je liever geen abonnement wil kan dat ook, bij VAZZ zit je nergens aan vast en heb je geen onverwachte kosten.

Wat biedt VAZZ nog meer?
Als je meer zoekt dan een virtueel social media expert is dat natuurlijk mogelijk. Onze ervaren medewerkers zijn getraind in management support en kunnen dus allerlei taken overnemen, van het bijwerken van je CRM tot het beantwoorden van de telefoon. Het is niet de vraag wat je kan uitbesteden maar wat je wil uitbesteden.