Virtuele Assistent Anuska stelt zich voor

Virtuele Assistent Anuska stelt zich voor

Mijn naam is Anuska Thakoer. Ik ben geboren op 15 september 1988 en ben moeder van 2 prachtige dochters. Met veel plezier werk ik als Virtuele Assistent bij VAZZ. 

Bij VAZZ ben ik verantwoordelijk voor verschillende klanten: 112schade, Nationale Hulp Gids en Panther IT. De taken variëren van het beantwoorden van e-mails, outbound belcampagnes, backoffice werk zoals het koppelen van e-mails en telefoon afhandeling.

Ik ben verder een flexibel en resultaatgericht persoon met ruime ervaring met klantenservice en klantcontact. Doordat ik vriendelijk, geduldig en stressbestendig ben, kan ik heel goed omgaan met klanten. Als teamplayer houd ik niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook met die van mijn collega’s en leidinggevenden.

Bij alles wat doe probeer ik altijd om met mijn maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wanneer dit niet lukt, zoek ik naar de eventuele oorzaak zodat ik mezelf een volgende keer kan verbeteren. Ik ben erg behendig in het aanleren van nieuwe dingen (werkzaamheden) en kan hierdoor dus snel zelfstandig taken uitvoeren. Over het algemeen word ik niet snel kwaad maar wanneer het op eerlijkheid aankomt ben ik wel gevoelig. Voor mij is eerlijkheid de basis voor iedere relatie tussen twee of meer mensen.

Door mijn positieve instelling ben ik enthousiast en vrolijk. Dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving. Ik kan goed luisteren waardoor ik goed kan inspelen op de wensen van bijvoorbeeld een klant. Ik vind het heerlijk om samen met een groep mensen bij VAZZ een gemeenschappelijk doel te bereiken. Niets is leuker dan door elkaar aan te vullen tot een resultaat te komen.