Virtuele PA

Virtuele PA maakt het werk efficiënter

 

 

Een virtuele PA zorgt voor tijd en energie

Je wilt werken aan de core business van je onderneming, maar elke dag weer wordt je gehinderd door alle dagelijkse beslommeringen. Je bent veel tijd kwijt aan het bijhouden van je agenda, het beantwoorden van mails, de boekhouding en ga zo maar door. Tijd die je dankzij een virtuele persoonlijke assistent kan steken in de zaken waar jouw bedrijf om draait.

 

Wat is een virtuele Persoonlijke Assistent?

Een virtuele PA is een persoonlijke assistent op afstand die de zaken oppakt waar jij geen tijd voor hebt of geen energie in wilt steken. Dit kan van alles zijn. Virtuele Assistent Zonder Zorgen biedt hoogopgeleide medewerkers met de skills die jij zoekt. Je hebt met een virtuele pa niet de risico’s van het werkgeverschap, maar wel de ondersteuning van een professionele assistent.

 

Waarom een virtuele pa van VAZZ

Een virtuele PA van VAZZ staat altijd voor je klaar. Bij VAZZ werken we van 9:00 tot 17:00 en zijn wij er wanneer het nodig is. Een virtuele pa van VAZZ is hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in management ondersteuning.

 

Bij VAZZ zit je nergens aan vast

Bij VAZZ werken we met aantrekkelijke abonnementen. Hoeveel jouw persoonlijke virtuele PA werkt is elke maand te veranderen en niet opgemaakte uren worden meegenomen naar de volgende maand. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

 

Je bent bij VAZZ altijd op de hoogte

Jouw persoonlijke virtuele PA houdt je op de hoogte op die manier die jij wenst. Dit kan via mail, whatsapp, Slack of via de telefoon zijn. Zo kan je snel en gemakkelijk met hem of haar in contact komen. Bij VAZZ weet je waar je aan toe bent.

Meer weten? Download onze Whitepaper of lees meer over de tools en applicaties waar onze Virtuele Assistenten mee werken.