Virtuele Secretaresse

 

 

Virtuele secretaresse nodig?

 

Wat is een virtuele secretaresse?
Een virtuele secretaresse biedt je de management ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Je hoeft dus geen kantoorruimte te regelen, te betalen voor minder productieve uren en je hebt geen werkgeversrisico. Virtuele Assistent Zonder Zorgen heeft hoogopgeleide medewerkers met jarenlange ervaring in management ondersteuning.

 

Waarom zou ik een virtuele secretaresse inhuren?
Je steekt erg veel tijd en energie in taken zoals het beantwoorden van je mails en telefoontjes, het bijwerken van je agenda, het organiseren van een meeting en in het bijhouden van je sociale media kanalen. Wanneer je dit werk zou uitbesteden heb jij meer tijd voor je core business en het ontwikkelen van je onderneming. Zo werk je veel efficiënter en kan je bedrijf groeien.

 

De voordelen van Virtuele Assistent Zonder Zorgen
Al onze assistentes zijn hoogopgeleid en hebben dus een korte inwerktijd. Een VAZZ medewerker is breed inzetbaar en heeft de skills die jij zoekt. VAZZ heeft gunstige abonnementen die elke maand opzegbaar en te veranderen zijn. De abonnementen variëren van 10 tot 40 uur per maand.

 

Een virtuele secretaresse van VAZZ staat altijd direct voor je klaar
Virtuele Assistent Zonder Zorgen is uniek in Nederland in het feit dat wij tijdens kantoortijden voor je klaar staan en je direct ondersteuning bieden. Jouw persoonlijke secretaresse is dus flexibel. Ook bij ziekte of verlof van de virtuele secretaresse is er altijd vervanging, waardoor het werk gewoon door blijft gaan. Wij staan voor je klaar als jij ons nodig hebt.

 

Een virtuele collega is een verlengstuk van jouw bedrijf
VAZZ streeft naar gelijkwaardige samenwerking en denkt graag met je mee.  Alle informatie wordt altijd in vertrouwelijk behandeld. Je kunt je persoonlijke virtuele secretaresse gemakkelijk bereiken via de mail, whatsapp, skype, Slack of telefonisch. Een virtuele secretaresse van VAZZ bespaart je 40-50% op je tijd waardoor je business zal floreren. Meer weten of onze dienstverlening? Download hier de Whitepaper van over samenwerken met je Virtuele Assistent.