Yourdecoration zet VAZZ in voor contentbeheer en webteksten

YourDecoration en VAZZ voor content beheer

Yourdecoration zet VAZZ in voor contentbeheer en webteksten

 

Yourdecoration.nl biedt een uitgebreide keuze aan wanddecoratie en een ruim assortiment uit vele prachtige afbeeldingen met motieven voor elke ruimte in huis. Op de site van Yourdecoration vind je verschillende producten van fotobehang, posterstrips tot fotolijsten. 

De eigenaar Maurice Booyink is in contact gekomen met VAZZ na het zien van een spreker op de webwinkelvakdagen. Hij zei hier het volgende over:

“Ik ben met VAZZ in contact gekomen na het zien van een spreker op de WebWinkelVakdagen. Voor mijn organisatie wilde ik graag een flexibele schil die de content productie voor de rekening nam en waar ik makkelijk kon op- en afschalen. Dat is precies wat VAZZ levert. Het contact verloopt erg prettig en ik word goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Bij vragen wordt er vanuit het VAZZ team snel geschakeld en afspraken worden nagekomen. Ik hoop nog lang te mogen samenwerken met VAZZ!”

De werkzaamheden die VAZZ voor Yourdecoration doet bestaan uit het schrijven van teksten, het aanpassen van meta-omschrijvingen, het opzoeken van afbeeldingen, resizen en hernoemen. Het aanvullen van kenmerken en de juiste categorie toewijzen. De data wordt aan de hand van EANS of via leverancier site opgezocht en in de backend ge-upload.

Geïnteresseerd in wat VAZZ allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees hier over de diversiteit aan taken die je kunt uitbesteden aan een Virtuele Assistent. Specifiek op zoek naar een specialist die visuele content kan maken voor jouw social media. Neem dan contact met onze partner SocialForYou die mooie visuele content kan maken en een boost kan geven aan jouw social media!